-->

Siska Schoeters verklapt of ze ooit nog een radioprogramma zal presenteren

Siska Schoeters verklapt of ze ooit nog een radioprogramma zal presenteren
Woensdag 19 Oktober 2022 - 13:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het is al even geleden dat we Siska Schoeters nog op de radio hebben gehoord. De presentatrice onthult nu hoe het echt zit met haar radiocarrière.

Siska Schoeters heeft het erg druk. Binnenkort verschijnt ze opnieuw op tv in een nieuw seizoen van ‘Durf te vragen’. Daarnaast start ze ook met de opnames van het opvoedingsprogramma ‘De Wonderjaren’. Reden genoeg dus om aan Siska te vragen of ze ooit nog op de radio te horen zal zijn.

“Ik mis de radio zeker”, bekent ze aan Het Laatste Nieuws. Volgens haar is het simpelweg niet mogelijk om nu een radioprogramma te presenteren. “Ik wil super graag radiomaken, maar het enige plekje dat ik nog vrij heb, is ’s nachts tussen 3 en 4 uur”, zegt Siska al lachend. Het gaat er even gewoon niet bij, maar dat betekent niet dat ze gestopt is bij Radio 2.

“Ik blijf aan Radio 2 verbonden”, verklapt ze. Ze mogen haar bovendien ook nog altijd bellen voor ‘De Madammen’, “Ik werk heel graag voor de radio, dat is mijn huisje wel”, aldus Siska. Wanneer ze terug op de radio te horen zal zijn, dat weet ze nog niet. Maar het staat buiten kijf dat we nog niet het laatste van haar gehoord hebben. “Dat komt wel weer goed”, besluit ze.

TAGS  I  Siska Schoeters