Tom Dice meldt pijnlijk nieuws over hem en Kato: "Rollercoaster van emoties" showbizz
showbizz

Tom Dice meldt pijnlijk nieuws over hem en Kato: "Rollercoaster van emoties"

Tom Dice meldt pijnlijk nieuws over hem en Kato: "Rollercoaster van emoties"

Tom Dice en Kato Callebaut stapten vorig jaar in het huwelijksbootje. Samen brengen ze ook muziek uit als The Starlings. Nu heeft Tom pijnlijk nieuws te melden.

Tom en Kato hebben er blijkbaar een woelige periode op zitten. De voorbije weken waren voor het koppeltje heel heftig. Op Instagram wil Tom daar graag een woordje over kwijt. “Het leven is weer eens een rollercoaster aan emoties gebleken de voorbije weken. Mensen zijn vaak niet lief geweest”, klinkt het.

“Terwijl jij dat voor geen millimeter kent. Niet lief zijn, jij kan dat niet. Dat bestaat niet in jouw wereld”, richt Tom zich tot zijn vrouw. “We zullen nog wel eens vallen en botsen. Maar wij kunnen dat aan. Onze liefde straalt harder dan gelijk welke ster”, gaat hij verder. Tom gelooft erin dat hun relatie sterker is dan wat dan ook.

Een prachtige boodschap voor zijn lieve vrouw dus. “Ik ken geen sterkere persoon dan jij” en “Wat ben ik graag bij jou” voegt hij aan het rijtje mooie woorden toe. En dat leek nodig, want vooral Kato lijkt het erg lastig te hebben. Misschien daarom dat The Starlings er vorige week even samen tussenuit trokken. Dat heeft hen vast en zeker deugd gedaan.

Populair

Laatste nieuws