-->

Jamie-Lee Six moet iets opvallends kwijt over carrière: "Wil het niet wegsteken"

Jamie-Lee Six moet iets opvallends kwijt over carrière:
Woensdag 19 Oktober 2022 - 18:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Jamie-Lee Six is tegenwoordig vaak op tv te zien. De influencer onthult nu ook of ze graag iets anders zou doen dan reality programma’s.

Jamie-Lee Six heeft haar doorbraak bij het grote publiek te danken aan het tv-programma ‘De Verraders’. Ze kreeg heel wat kritiek te verduren op de manier waarop ze het spel speelde, maar het heeft ook meerdere deuren geopend voor haar. Zo heeft haar deelname aan ‘De Verraders’ er onder meer voor gezorgd dat ze gevraagd werd voor ‘Het Jachtseizoen’ en ‘BV Darts’.

Jamie-Lee schittert momenteel dus vooral in reality programma’s. Maar, heeft ze nog andere ambities? In een interview met Story geeft ze een duidelijk antwoord op de vraag of ze graag een tv-programma zou presenteren. “Ik weet niet of dat echt mijn ding is”, bekent ze. Dat ziet ze dus nog niet snel gebeuren. 

Bovendien heeft ze daar nog een andere goede reden voor. “Ik wil mijn West-Vlaams niet 100 procent wegsteken, want dat is een heel belangrijk deel van wie ik ben”, geeft ze toe. “Voor sommigen zal dat ongetwijfeld een struikelblok zijn, omdat ze me moeilijk verstaan. Al valt dat nog wel mee, vind ik”, aldus Jamie-Lee.

TAGS  I  Jamie-Lee Six