-->

Sven Ornelis kreeg erg hard verdict van dokter te horen: zó gaat het nu met hem

Sven Ornelis kreeg erg hard verdict van dokter te horen: zó gaat het nu met hem
Donderdag 20 Oktober 2022 - 09:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Sven Ornelis kreeg vorige maand niet zo'n goed nieuws te horen van zijn dokter. Nu laat hij weten hoe het momenteel met hem gaat.

Vorige maand was Sven Ornelis nog erg ongerust over zijn gezondheid. Hij had veel last van duizeligheid en had een hoge bloeddruk, waardoor hij besloot om naar de dokter te gaan. Die had een duidelijke boodschap voor Sven: hij moest zijn levensstijl dringend veranderen.

Volgers zijn dokters is hij te zwaar, moet hij meer bewegen en gezonder eten. Bovendien moet hij nu ook pilletjes nemen tegen de hoge bloeddruk. Een boodschap die Sven duidelijk heeft wakker geschud. “Ik moet echt dringend weer 10 kilo of meer zien kwijt te raken”, schreef hij toen nog.

Ondertussen zijn we bijna een maand verder en het gaat al een stuk beter met hem. Sven heeft terug de motivatie gevonden om veel te gaan wandelen en gezonder te eten. Dat harde werk wordt al snel beloond, want hij deelt nu enorm goed nieuws op zijn Instagramverhaal. “By the way… Al 6 kilo kwijt”, schrijft hij trots.

TAGS  I  Sven Ornelis