-->

Kapers op de kust: Nuria uit 'Blind Getrouwd' laat oog vallen op andere man

Kapers op de kust: Nuria uit 'Blind Getrouwd' laat oog vallen op andere man
Donderdag 20 Oktober 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Nuria Gilizintinova nam jaren geleden deel aan ‘Blind Getrouwd’. Daar vond ze de liefde bij Stijn Van Poucke, ook al was ze eerst niet tot hem aangetrokken. Zeven jaar is het koppel nu getrouwd. En dat begint Nuria nu te merken.

Nuria en Stijn hebben dan ook geen gemakkelijke periode achter de rug. Na zeven jaar begint Nuria toch enige sleur te merken. “Ik voel de seven year itch wel heel erg”, vertelt ze openhartig in Story. Ze is verrassend eerlijk. Ze bekent zelfs dat ze een nieuwe crush heeft.

En dat is niemand minder dan Joren uit dit seizoen van ‘Blind Getrouwd’. “Ik moet eerlijk bekennen dat ik een crush heb op Joren. Kijken mag nog steeds, hé”, biecht Nuria op. Ze is in zwijm gevallen voor zijn levensvreugde en gevoel voor humor. “Hij is een beetje de vrouwelijke versie van mij: ongefilterd, zonder rem. Ik zeg ook altijd wat ik denk”, besluit ze.

“Als hij niet weet wat te doen, mag hij altijd met mij op stap”, grapt Nuria. Al moet Stijn zich blijkbaar geen zorgen maken. “Nee, hoor, ik hoef geen andere vent”, klinkt het standvastig. Alleen als ze niet getrouwd zou zijn of geen kinderen zou hebben, zou ze ja zeggen tegen een date met Joren. “Ik zou hem de hele tijd willen knuffelen. Wat een beer”, aldus Nuria.