-->

Nieuwe docureeks over André Hazes ook in ons land te zien: zó kan jij kijken

Nieuwe docureeks over André Hazes ook in ons land te zien: zó kan jij kijken
Donderdag 20 Oktober 2022 - 08:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vandaag is het eindelijk zover. De langverwachte docureeks over het leven van André Hazes komt uit op het Nederlandse Videoland. Niet getreurd, ook in België kan je ernaar kijken.

Vandaag is het een hoogdag in Nederland. Eindelijk verschijnt de documentairereeks over de voorbije 2 jaar van het leven van André Hazes op de Nederlandse video-on-demanddienst Videoland. Ondanks dat Videoland niet beschikbaar is in België, kunnen wij binnenkort ook de docureeks bekijken.

Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat VTM 2 de reeks ‘André Hazes: crossroads’ zal uitzenden. Het enige minpunt: er is jammer genoeg nog geen exacte uitzenddatum bekend. Het is dus nog even afwachten voordat we weten wanneer ook wij naar de spraakmakende beelden van André Hazes kunnen kijken.

Bovendien is het niet zo vreemd dat de docureeks ook zal uitgezonden worden in ons land. Niet alleen is André Hazes ook hier erg populair, maar het productiehuis achter de documentaire is van Vlaamse bodem. De Antwerpse Cheeru Mampaey volgde André 2 jaar lang voor productiehuis Het Konijn.

TAGS  I  André Hazes