-->

Zo zag je Nederlandse koningin Máxima nog nooit: “Amai, is niet te herkennen!"

Zo zag je Nederlandse koningin Máxima nog nooit: “Amai, is niet te herkennen!
Donderdag 20 Oktober 2022 - 16:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Er is een nieuwe foto opgedoken van de Nederlandse koningin. Máxima ziet er bijna onherkenbaar uit op staatsbezoek in Tanzania en daar krijgt ze heel wat reacties op.

De Nederlandse koningin Máxima heeft een erg drukke week achter de rug waarin ze heel veel heeft gereisd. Zo was ze samen met haar man, koning Willem-Alexander, op staatsbezoek in Zweden, vervolgens vloog ze naar Washington en nu is ze in Tanzania. Over haar aankomst in Tanzania wordt heel wat geschreven, vooral over haar uiterlijk.

Het is zeker geen alledaags zicht, een koningin die er zeer vermoeid uitziet en geen make-up draagt tijdens een staatsbezoek. “Daarnaast droeg ze een bril, ook al zeldzaam, waren haar haren opgestoken en droeg ze compressiekousen om opgezwollen voeten en enkels te vermijden”, schrijft Het Nieuwsblad op Instagram.

Enkele volgers van Het Nieuwsblad hebben alvast veel bewondering voor haar. “Knap dat ze dit durft. Mathilde zou dit niet durven”, “Realiteit, is ook maar een mens hé”, “Ziet er zo ook prachtig uit”, “Geweldig van haar” en “Ze is ook maar een gewone vrouw zonder al die make-up”, reageren ze onder meer.

 

TAGS  I  Koningin Máxima