Loredana laat zien wat ze in huis heeft in sexy badpak: “Heerlijk” showbizz
showbizz

Loredana laat zien wat ze in huis heeft in sexy badpak: “Heerlijk”

Loredana laat zien wat ze in huis heeft in sexy badpak: “Heerlijk”

Loredana en Pat Krimson genieten van een welverdiende vakantie. De twee delen een strandfoto waarop Loredana al haar troeven uitspeelt in een strak badpak.

Loredana en Pat Krimson van 2Fabiola zijn op vakantie en genieten van het mooie weer en van elkaar. Daar deelt Loredana maar al te graag enkele kiekjes van. Zo deelt ze nu ook een foto van de twee op het strand. “Relax-modus on”, schrijft ze erbij.

Het is vooral Loredana die de aandacht trekt op de selfie van het koppel. De 36-jarige zangeres ziet er namelijk enorm goed uit op de foto. Ze draagt een strak, zwart badpak dat haar goedgevulde boezem in de kijker zet. "Mooie foto" en "Geniet ervan", reageren haar volgers meermaals onder haar bericht.

Een volger heeft ook nog een belangrijke vraag voor het koppel: “Wanneer gaan jullie trouwen?” Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat ze zijn verloofd, maar ze hebben nog steeds niet het ja-woord gegeven aan elkaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws