Raphaella uit 'Love Island' pronkt met haar borsten in een wel heel strak topje showbizz
showbizz

Raphaella uit 'Love Island' pronkt met haar borsten in een wel heel strak topje

Raphaella uit 'Love Island' pronkt met haar borsten in een wel heel strak topje

Raphaella Deuringer weet heel goed wat haar volgers op sociale media willen zien van haar. De realityster zet haar boezem opnieuw in de spotlights.

Raphaelle Deuringer is bekend geworden door haar deelname aan het populaire tv-programma ‘Love Island’. Ook is ze de ex-vriendin van profvoetballer Dante Vanzeir. Raphaella doet het momenteel ook erg goed op Instagram, zo heeft haar profiel meer dan 90.000 volgers.

De realityster heeft veel volgers op Instagram omdat ze wel eens pikante beelden van zichzelf laat zien. Zo plaatst ze vaker foto’s in bikini of lingerie en dat lijken haar volgers heel leuk te vinden. Deze keer poseert ze niet in haar ondergoed, maar ze zet haar boezem toch goed in de kijker.

Raphaella deelt namelijk enkele foto’s waarop ze een opvallende outfit draagt. Ze heeft een wit topje aan dat heel strak rond haar borsten zit. Bovendien laat ze ook heel diep in haar boezem kijken. “Zo flirten, madam!”, “Zo knap”, “Lekker”, “Je straalt”, “Knappe meid”, “Babe” en “Schoon”, reageren enkele volgers.

Populair

Laatste nieuws