Naast verslaving komen nóg shockerendere feiten over André Hazes aan het licht showbizz
showbizz

Naast verslaving komen nóg shockerendere feiten over André Hazes aan het licht

Naast verslaving komen nóg shockerendere feiten over André Hazes aan het licht

Vanaf vandaag is de spraakmakende docureeks ‘André Hazes’ te zien op de Nederlandse streamingdienst Videoland. Ook VTM 2 zal de reeks later uitzenden voor de Belgische fans. Gisteren ging de documentaire in première en kwamen nog enkele schokkende dingen over de zanger aan het licht.

In de vijfdelige docureeks volgen we André Hazes in de moeilijkste periode van zijn leven. Hij kampte met een emotionele burn-out en een serieuze alcohol- en drugsverslaving. Maar nu komen we ook te weten dat hij met een zware eetstoornis worstelde en aan zelfverminking deed. “Ik dronk heel veel, maar ik bleef overeind omdat ik coke gebruikte. Sinds m’n vijftiende ben ik eigenlijk nooit nuchter geweest”, biecht hij op. Maar hij ging daarin tot het uiterste.

Dat hij enorm wat kilo’s kwijtraakte door de drugs, dat beviel André wel. Vroeger werd hij namelijk erg hard gepest omwille van zijn gewicht. “Ik heb dus ook een lange periode overgegeven om af te vallen”, onthult hij in de reeks. Het is de eerste keer dat hij bloedeerlijk over zijn boulimie vertelt. Zo is hij ook overdreven aan het sporten geslagen en nam hij zelfs hulpmiddeltjes, zoals steroïden.

Het was een donkere periode in Andrés leven. “Als ik eventjes geluk voelde, liet ik mezelf dat niet toe. Er moest iets tegenover staan”, vertelt de zanger. Hij geeft dan ook toe dat hij zelfs een jaar lang aan zelfverminking deed. “Vandaag ook die tattoo’s”, aldus André.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws