-->

Zangeres woedend op VTM: "Wacht al jaren op uitnodiging voor Liefde Voor Muziek"

Zangeres woedend op VTM:
Zaterdag 22 Oktober 2022 - 16:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het negende seizoen van het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ werd vorige week nog ingeblikt. De opnames in Spanje zitten erop en de artiesten zijn terug in het land.

Metejoor, K3, Daan, Stef Bos, Portland, Günther Neefs en Jaap Reesema zien we in het voorjaar schitteren in het gloednieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Een week lang hebben zij onder de stralende Spaanse zon elkaars repertoire onder handen genomen. Deze zeven verrassende artiesten mogen zich dus gelukkig prijzen, maar voor één iemand is dat niet het geval.

Al had ze zich maar al te graag bij deze groep aangesloten. “Ik wacht al jaren op een uitnodiging voor ‘Liefde Voor Muziek’. Daaraan deelnemen is mijn grote wens”, vertelt Sandra Kim in Dag Allemaal. Zeker na haar deelname aan ‘The Masked Singer’ twee jaar geleden, had ze daarop gehoopt.

Liefde Voor Muziek’ staat dus duidelijk op haar verlanglijstje. Voor de rest blijft Sandra Kim erg kieskeurig in wat ze doet. “Als ik een project niet voel, dan doe ik het niet”, besluit de zangeres. Zo is ze al meermaals gevraagd voor ‘Dancing With The Stars’, maar dat is helemaal haar ding niet. Ook voor een Waalse versie van ‘The Masked Singer’ of voor het Eurosongfestival past ze liever. “Eén keer is genoeg”, vindt ze.

TAGS  I  Liefde voor Muziek  I  Sandra Kim