Simon uit Down the Road heeft pijnlijk nieuws over relatie met Isa: "Jammer, hé" showbizz
showbizz

Simon uit Down the Road heeft pijnlijk nieuws over relatie met Isa: "Jammer, hé"

Simon uit Down the Road heeft pijnlijk nieuws over relatie met Isa: "Jammer, hé"

Net zoals in de vorige seizoenen van ‘Down the Road’ heeft Cupido dit jaar raak geschoten. Aan romantiek was er opnieuw geen gebrek. Simon en Isa vielen als een blok voor elkaar. Al was het wel een hobbelig parcours.

Jammer genoeg heeft Simon nu droevig nieuws te melden over zijn relatie met Isa. De liefde is helaas uitgedoofd. “Toen ze landden op Zaventem, waren ze nog een koppeltje”, vertelt Simons mama Hilde in Dag Allemaal. “Maar intussen is het uit en zijn we alleen nog vrienden. Jammer, hé”, voegt hij er zelf aan toe.

Het woord trouwen was zelfs al gevallen bij Isa. “Ik wou dat ook, want zij was echt de ware voor mij”, geeft Simon toe. Maar het heeft niet mogen zijn. “Zij woont in Nederland, de afstand was te groot en dat konden we niet aan”, zegt hij geëmotioneerd. En daar houdt hij een dubbel gevoel aan over. “Ik vind het wel spijtig, maar aan de andere kant zeg ik: ‘Oké, dat is voorbij. Nu zoek ik verder op mijn manier’”, besluit hij.

Ook mama Hilde vindt de breuk enorm spijtig. Zij zag Isa als schoondochter helemaal zitten. Isa is er zelfs al over de vloer gekomen. “Maar uiteindelijk zag ze de afstand niet zitten. Wij hadden daar nochtans moeite voor willen doen, omdat we vonden dat ze goed bij elkaar pasten”, bedenkt Simons mama zich. “Ik was vooral blij dat hij een vriendinnetje had, hij hunkert daar heel hard naar”, aldus Hilde

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws