Lien Van de Kelder verrast met compleet andere look: "Nog steeds even prachtig" showbizz
showbizz

Lien Van de Kelder verrast met compleet andere look: "Nog steeds even prachtig"

Lien Van de Kelder verrast met compleet andere look: "Nog steeds even prachtig"

Lien Van de Kelder raakte bekend als Sofie Bastiaens uit ‘Thuis’, maar ook in ‘Zone Stad’ en ‘Familie’ had ze onder andere een grote rol beet. Daarna verdween ze van de buis en woonde ze met haar man, regisseur Hans Herbots, een tijdje in Thailand.

Binnenkort is het groot feest bij Lien thuis. Op 30 oktober mag de actrice veertig kaarsjes uitblazen. Speciaal voor deze mijlpaal besloot ze ook haar look volledig te veranderen. Die laat ze ook meteen zien op Instagram. “Een nieuwe voordeur vergt een nieuw kapsel”, schrijft ze.

De schaar erin, dacht ze. Ze ruilt haar iets langere lokken in voor een korte coupe. Daarmee ziet ze er meteen een pak anders uit, maar nog steeds even beeldig als altijd. 40 zag er nog nooit zo goed uit. En daar zijn ook haar volgers het over eens.

“Zeer mooie vrouw en naturel, komt nog maar zelden voor”, “Eens een knappe dame, altijd een knappe dame”, “Je ziet er nog steeds even prachtig uit” en “Lien, je mag gezien worden”, luidt het in de reacties. “Schoon”, vindt voormalig ‘Thuis’-actrice Leen Dendievel. En ook de felicitaties met haar 40ste verjaardag blijven niet uit.

Populair

Laatste nieuws