Pijnlijk: Danira neemt drastisch besluit over toekomst met Ward Kerremans showbizz
showbizz

Pijnlijk: Danira neemt drastisch besluit over toekomst met Ward Kerremans

Pijnlijk: Danira neemt drastisch besluit over toekomst met Ward Kerremans

Twee weken geleden las je overal maar één ding: Danira Boukhriss Terkessidis heeft de liefde gevonden bij acteur Ward Kerremans. In ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ had Danira nu al een duidelijke boodschap voor haar nieuws vlam.

Danira en Ward komen al voor een grote uitdaging te staan: de afstand tussen de tortelduifjes. Ward woont namelijk niet naast de deur. Hij woont in Amsterdam, dicht bij de mama van zijn zoontje. En daar wil hij voorlopig geen verandering in brengen. Ook Danira heeft nu minder aangenaam nieuws voor haar vriend.

Eerder deze week namen Riadh Bahri en Olga Leyers het op tegen Danira in ‘De Allerslimste Mens’. Daarin werd uitvoerig gepraat over trouwen en mogelijke bloemen voor op je grote dag. Terwijl Rhiad terugblikte op zijn eigen huwelijk en Olga al luidop droomde van het hare, was Danira een duidelijke mening toegedaan. “Ik heb geen planten voor ogen. Ik heb ook helemaal geen trouwplannen”, besloot de presentatrice.

Duidelijke boodschap dus. Of dat ook voor Ward geldt, weten we natuurlijk niet. Wellicht was hun relatie tijdens de opnames gewoon nog niet bekend. Want Olga zoekt in het publiek meteen een geschikt liefje voor goede vriendin Danira. “Daar zitten zo twintig jonge gasten”, merkt ze op. “Zijn jullie meerderjarig?”, vraagt Danira al plagend. “Iemand gaat niet alleen naar huis”, grapt jurylid Jelle De Beule. Opletten geblazen, Ward.

Populair

Laatste nieuws