Na een jaar trekken K3'tjes Hanne en Marthe duidelijke conclusies over Julia showbizz
showbizz

Na een jaar trekken K3'tjes Hanne en Marthe duidelijke conclusies over Julia

Na een jaar trekken K3'tjes Hanne en Marthe duidelijke conclusies over Julia

Vorig jaar in november nam Julia Boschman officieel de fakkel over van Klaasje Meijer en maakte ze haar grote droom waar. Ondertussen schittert de blondine al een jaar naast Hanne en Marthe in K3 alsof ze nooit iets anders heeft gedaan.

In hun vlogs geeft K3 altijd een blik achter de schermen in hun leven. We zien onder andere hoe het eraan toegaat op de set van de videoclip voor hun nummer ‘Vleugels’. Daarin zitten heel wat close-upshots van de meisjes. Wanneer Julia aan de beurt is, kijken Hanne en Marthe apetrots toe.

Het lijkt nog als de dag van gisteren dat Julia K3 vervoegde. “Maar het is alsof ze dat al jaren doet", vindt het roodharige K3’tje. Ze danst en speelt met de camera alsof ze nooit iets anders gewend was. Julia is helemaal op haar plaats in K3. En daar denken Hanne en Marthe exact zo over.

"Ze doet het geweldig. We hebben haar zó goed gekozen”, moet Hanne van het hart in hun K3-vlogs. Marthe kan alleen maar beamen wat haar collega over Julia zegt. De K3’tjes hebben duidelijk de juiste beslissing gemaakt.

Populair

Laatste nieuws