Bob uit 'Down the Road' moet wat van het hart: hij tikt Gert Verhulst op vingers showbizz
showbizz

Bob uit 'Down the Road' moet wat van het hart: hij tikt Gert Verhulst op vingers

Bob uit 'Down the Road' moet wat van het hart: hij tikt Gert Verhulst op vingers

Bob stal alle harten van tv-kijkend Vlaanderen in ‘Down the Road’. Hun reis in Thailand mag er ondertussen dan wel op zitten, het laatste van Bob hebben we nog lang niet gezien. Zo dook hij deze week op in ‘De Tafel van Vier’, de talkshow van Gert Verhulst.

Na de ‘Down the road’-reis kreeg Bob een zware klap te verwerken. Hij en zijn ex-vriendinnetje zetten een punt achter hun relatie van zes jaar. “Na de reis zijn we uit elkaar gegaan. Omdat de vlinders in de buik er niet meer waren”, liet hij weten in TV-Familie. De afstand begon hen ook parten te spelen.

Door zijn deelname aan ‘Down the road’ is Bob echter razend populaire geworden. “Ik word vaak herkend en heb veel fans”, vertelt hij in ‘De Tafel van Vier’. En voor Gert kan dat maar één ding betekenen: meer succes bij de meisjes. “Ja, ik heb meer succes bij de meisjes”, geeft Bob toe. “Maar ook meer bij de mannen”, voegt hij eraan toe.

Gert is even van zijn sokken geblazen. “Ook bij de mannen?”, reageert hij stomverbaasd. “Maar je hebt toch liever wat meer aandacht van de meisjes?”, veronderstelt de presentator zomaar. Maar dan zet Bob Gert meteen op zijn plaats. “Neen, iedereen is gelijk”, snoert hij Gert de mond. “Nog beter dan”, meent de presentator, duidelijk geschrokken.

Populair

Laatste nieuws