Verrassing van jewelste: deze bekende acteur vervoegt de cast van 'Thuis' showbizz
showbizz

Verrassing van jewelste: deze bekende acteur vervoegt de cast van 'Thuis'

Verrassing van jewelste: deze bekende acteur vervoegt de cast van 'Thuis'

De trouwe ‘Thuis’-kijkers mogen zich opnieuw aan een gloednieuw personage verwachten. Gisteren maakte niemand minder dan acteur Gert Winckelmans zijn intrede in hun favoriete soap. De fans speculeren er alvast op los.

Gert Winckelmans kan je nog kennen als Simon uit de telenovelle ‘Sara’, maar hij schitterde onder andere ook in ‘Lisa’, ‘Ella’ en ‘Gent-West’. Sinds gisteren kunnen we ‘Thuis’ aan dat rijtje toevoegen. Een grote naam dus, dat doet vermoeden dat hij voor langere tijd in de reeks te zien zal zijn. Volgens Wikipedia neemt Gert de rol van Vince op zich, maar meer is er nog niet over bekend.

Toch lijken de fans nu al door te hebben hoe de vork in de steel zit. Op Facebook geloven zij dat Gert Vince Pauwels zal spelen, de papa van Ilias en Febe en de ex van Vicky. En dat zou best kunnen. Hij dook gisteren op aan de lagere school waar hij Yamsmine en haar vriendinnetje in de gaten hield. Kijkers zijn het erover eens: Yasmines vriendin is Febe, want laten ze nu net dezelfde leeftijd hebben.

Maar de papa van Ilias en Febe zat eigenlijk in de gevangenis. Het lijkt er dus op dat hij weer op vrije voeten is. De kijker voorspelt dan ook niet veel goeds. “Zou hij de nieuwe slechterik worden?” En “Ik vrees dat hij geen goede rol zal spelen”, klinkt het op Facebook. Al zijn de meesten wel blij met zijn komst. “Goede acteur wel”, “Al jaren fan en mijn favoriete acteur” en “Welkom in ‘Thuis’”, lezen we.

Gert Winckelmans in 'Thuis', Bron: VRT

Verrassing van jewelste: deze bekende acteur vervoegt de cast van 'Thuis'

Populair

Laatste nieuws