Riadh Bahri is erg bang en gaat met spoed naar het ziekenhuis: "Laten testen" showbizz
showbizz

Riadh Bahri is erg bang en gaat met spoed naar het ziekenhuis: "Laten testen"

Riadh Bahri is erg bang en gaat met spoed naar het ziekenhuis: "Laten testen"

Riadh Bahri bekent dat hij deze zomer naar de spoed is gegaan, omdat hij zeer bang was. Het bekende Eén-gezicht onthult ook wat er juist aan de hand was.

Riadh Bahri, die we kennen als journalist en verslaggever bij Eén, is nu ook op een andere tv-zender te bewonderen. Dat komt omdat hij meedoet aan ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ en over zijn deelname wordt nu al veel gesproken. Er wordt niet alleen geschreven over hoe slim hij wel niet is, maar ook over een opvallende bekentenis die hij deed tijdens de quiz.

Presentator Erik Van Looy vroeg plotseling aan Riadh of hij soms last heeft van muggenbeten. Vervolgens onthult hij dat hij deze zomer nog naar de spoed is geweest met een muggenbeet. Jurylid en comedian Philippe Geubels kan het niet laten om meteen een mopje te maken. “Zijn ze je dan komen halen met de mug”, grapt Geubels.

Vervolgens legt Riadh uit waarom hij eigenlijk naar de spoed ging. “Ik dacht dat het apenpokken waren en wilde me laten testen”, bekent hij. De spoedartsen namen hem heel serieus, maar uiteindelijk was het toch vals alarm. “Het bleek een ontstoken muggenbeet te zijn en daar heb ik nu een litteken van”, aldus Riadh.

Populair

Laatste nieuws