Lynn Van den Broeck snoert Mathias Vergels de mond: "Als een echte bitch" showbizz
showbizz

Lynn Van den Broeck snoert Mathias Vergels de mond: "Als een echte bitch"

Lynn Van den Broeck snoert Mathias Vergels de mond: "Als een echte bitch"

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck vormden zowel óp de set van ‘Thuis’ als ernaast een schattig koppeltje. In de soap liep hun relatie op de klippen, maar in echte leven zijn de twee nog smoorverliefd.

Met een gewaagde foto op Instagram laat Lynn haar vriendje met zijn mond vol tanden achter. Ze laat diep in haar boezem kijken. Lynn poseert - waarschijnlijk bij de studio’s van ‘Thuis’ - in een prachtig glitterbroekpak. Naast een broek en een vestje draagt de actrice enkel een sexy kanten bh. Helemaal uitgedost blaast ze niet alleen haar vriend, maar ook haar volgers omver.

“Jaaa pol”, reageert Mathias Vergels helemaal van zijn melk. En hij is niet de enige. “Damn girl”, “Je mag gezien worden” en “Wauw prachtig” en “Lekker mysterieus”, reageert iedereen. “Sexy lady in black”, merkt iemand op. Al denkt niet iedereen daar zo over. “Een echte bitchlook”, denkt iemand er het zijne van.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws