-->

Optreden van Niels Destadsbader gaat volledig mis: "Op mijn netvlies gebrand"

Optreden van Niels Destadsbader gaat volledig mis:
Zaterdag 22 Oktober 2022 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Niels Destadsbader heeft bakken podiumervaring, want hij treedt dikwijls op. Toch loopt het ook voor hem soms nog grandioos mis.

Niels Destadsbader en Dieter Coppens schitteren momenteel op Eén in ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’. In dat programma gaan ze, samen met nog 6 andere bekende mannen, uit de kleren om het taboe rond mannenkankers te doorbreken. De slotact van 'Alles in de strijd' is een live stripact in Oostende, maar eerst krijgen we te zien hoe ze zich voorbereiden op die grote show. 

Zo hebben ze enkele maanden intensief getraind met een professionele choreograaf. Ook hebben ze al een oefenact opgevoerd in Breda voor een klein publiek en daar vertellen Dieter en Niels nu meer over bij MNM. “Er staat een beeld op mijn netvlies gebrand dat ik niet snel zal vergeten”, bekent Dieter. Hij keek namelijk toe hoe Niels het beste van zichzelf gaf. 

“De groep van Niels was eerst aan de beurt en vervolgens trekt hij zijn broek, die vasthangt met velcrostrips uit”, vertelt Dieter. "Ik zag plots veel verbaasde vrouwelijke gezichten in het publiek. Ook mijn collega’s waren aan het gieren en huilen van het lachen. Plots merk ik dat ik mijn onderbroek ook mee had uitgetrokken”, bekent Niels. “Daar stond ik dan plots naakt. Ik ben snel afgegaan”, voegt hij nog toe.