Metejoor trekt een streep onder zijn verleden: "Interesseert me geen hol meer" showbizz
showbizz

Metejoor trekt een streep onder zijn verleden: "Interesseert me geen hol meer"

Metejoor trekt een streep onder zijn verleden: "Interesseert me geen hol meer"

In ‘Over eten’ gaan Kobe Ilsen en Danira Boukhriss Terkessidis elke week op zoek naar antwoorden op prangende voedingsvragen. In het programma komt vaak wat bekend volk over de vloer, denk maar aan Metejoor.

Wat weinig mensen weten, is dat Metejoor in een vorig leven als personal trainer en gezondheidscoach aan de slag ging. Daardoor moest hij natuurlijk enkele lekkernijen links laten liggen, niet makkelijk voor een echte alleseter. "'s Morgens at ik fruit, een eitje en een boterham met kippenwit en kaas", kan de zanger zich nog goed herinneren.

Metejoor kon niet zomaar eten wat hij maar wilde. Zijn eetgewoonten mochten niet te ongezond zijn, want hij moest natuurlijk het goede voorbeeld tonen aan zijn vele klanten. Ondertussen ligt die tijd ver achter hem. Zijn carrière als zanger heeft alles veranderd.

Zo is Metejoor bewust niet meer te veel met zijn voeding bezig. Hij let ook niet meer op welke voedingsstoffen hij precies naar binnen speelt. Dat is compleet verleden tijd. “Vroeger deed ik dat wel, maar nu is dat echt gedaan", geeft hij toe. "Het interesseert me geen hol meer. Ik wil gewoon genieten en eten”, klinkt het vastberaden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws