'Big Brother'-koppel Vera en Sercan laat weten hoe het écht zit tussen hen showbizz
showbizz

'Big Brother'-koppel Vera en Sercan laat weten hoe het écht zit tussen hen

'Big Brother'-koppel Vera en Sercan laat weten hoe het écht zit tussen hen

Vera was wellicht een van de opvallendste figuren in het ‘Big Brother’-huis dit jaar. Tijdens het programma vormde ze een koppel met mededeelnemer Dimitri. Hun relatie was van korte duur, maar Vera vond al snel de liefde bij een ander ‘Big Brother’-gezicht.

Dit jaar vielen Vera en Dimi als een blok voor elkaar in het begin van de realityreeks. Hoewel er volgens de kijkers geen toekomst in hun relatie zat, hielden ze toch stand tot na het ‘Big Brother’-avontuur. Maar dan scheidden al snel hun wegen en sloeg de vonk over tussen Vera en Sercan, die samen met het ex-koppeltje in het huis zat.

Dat nieuws kwam voor veel kijkers als een grote shock. Maar hoe is het tussen Vera en Sercan afgelopen? Dat laat Vera nu weten op haar socials. Op Instagram bewijst ze met enkele foto’s dat het nog steeds dik aan is tussen de twee. De tortelduifjes zijn ondertussen een halfjaar samen en dat vieren ze uitgebreid op hun eerste vakantie samen.

Het koppeltje geniet momenteel van hun reisje in Egypte. Er zijn ergere plaatsen om je jubileum te vieren. “Heel mooi koppel”, “Geniet van de vakantie en van elkaar” en “Schattig stelletje”, laten Vera’s volgers weten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws