-->

Florence uit Blind Getrouwd moet zware stap zetten: "Moest m'n moed samenrapen"

Florence uit Blind Getrouwd moet zware stap zetten:
Zondag 23 Oktober 2022 - 09:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Jiri en Florence durven zichzelf wel eens de slakjes van de groep te noemen. Toch groeien de twee steeds dichter naar elkaar toe. Bij Jiri is er zelfs al sprake van vlinders in de buik. Florence daarentegen houdt de boot nog wat af.

De liefde tussen Florence en Jiri lijkt nog ver zoek. Terwijl andere kopels - het ene al wat voorzichtiger dan het andere - elkaar al eens liefdevol durft vast te pakken of een kusje geven, is daar bij Florence nog geen sprake van. “Ik zou het ook lastig hebben gevonden mocht hij mij teveel aanraken. Dat blok ik toch liever wat af, tot ik me daar 100% goed bij voel”, besluit ze in TV-Familie.

Het valt dus nog af te wachten of de vonk effectief zal overslaan. Volgens de experten moet Florence haar grenzen wel stilaan gaan verleggen. En dat begint bij affectie opzoeken bij Jiri. Maar laat dat net zo moeilijk zijn voor haar. Florence is namelijk een erg onzeker type.

“Die onzekerheid is waarschijnlijk uit schrik voor afwijzing”, geeft Florence eerlijk toe. “Toen ik als vrijgezel op Tinder zat, was ik ook nooit diegene die als eerste een berichtje stuurde. Ik moest dan altijd m’n moed bijeenrapen”, klinkt het. Maar als ze wil dat dit avontuur slaagt, zal ze haar onzekerheden toch opzij moeten zetten en de muur rond haar stilaan naar beneden halen.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Florence  I  Jiri