Deze wending vlak voor finaleweken in De Allerslimste Mens zag niemand aankomen showbizz
showbizz

Deze wending vlak voor finaleweken in De Allerslimste Mens zag niemand aankomen

Deze wending vlak voor finaleweken in De Allerslimste Mens zag niemand aankomen

We naderen het einde van ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. De laatste vier kandidaten maken komende week hun opwachting. Daarna gaan de finaleweken van start, maar die zullen er anders uitzien dan verwacht.

Deze editie van 'De Allerslimste Mens' is stof voor complottheorieën. Want als je naar het klassement kijkt, valt één ding meteen op. Naast Gilles Van Bouwel mogen we voorlopig geen enkele ex-winnaar in de finaleweken verwachten. Die werden tot nu toe allemaal één voor één afgeslacht. Daarom wordt nu gesproken over 'de vloek van de winnaar'.

Alle voormalige winnaars van de quiz worden na één deelname al weer naar huis gestuurd. Denk maar aan Peter Van de Veire, Gilles Decoster en Lieven Scheire. Donderdag werd ook Xavier Taveirne, in 2017 nog winnaar, genadeloos naar huis gespeeld door zangeres MEROL, precies waar hij voor vreesde.

Gilles Van Bouwel lijkt de enige uitzondering op de regel. Hij ging in 2016 met de overwinning naar huis, maar moest het nu op drie deelnames houden. We zien hem terug in de finaleweken, maar helemaal in het begin al. Volgende week komt Tom Waes, winnaar in 2015, nog strijden voor een plekje in de grote finale. Benieuwd of hem hetzelfde lot te wachten staat als zijn voorgangers.

Populair

Laatste nieuws