K3'tjes kondigen geweldig nieuws aan: "Eindelijk kunnen we het vertellen" showbizz
showbizz

K3'tjes kondigen geweldig nieuws aan: "Eindelijk kunnen we het vertellen"

K3'tjes kondigen geweldig nieuws aan: "Eindelijk kunnen we het vertellen"

K3’tje Hanne Verbruggen is nog niet bevallen. Daarvoor moeten we nog een dikke maand wachten. Maar de meisjes van K3 maken wel ander groot nieuws bekend.

"Eindelijk kunnen we het jullie vertellen", kondigen Hanne, Marthe en Julia hun heuglijke nieuws aan op Instagram. En dat heeft alles te maken met hun gloednieuwe single ‘Vleugels’, die ze eind vorige maand op de wereld loslieten. Het succesverhaal rond dit nummer is nog lang niet uitverteld.

Net als vorig jaar met hun monsterhit ‘Waterval’, zullen we de K3’tjes met ‘Vleugels’ in de nieuwste versie van de game Just Dance zien opduiken. Máár met een extra touch. Er zullen échte beelden van de meisjes gebruikt worden in plaats van animaties, een hele verbetering op de vorige editie dus.

“De beelden werden al een tijdje geleden opgenomen in de spiegelzaal in het Koninklijk Paleis te Antwerpen”, laat K3 weten. Iets om naar uit te kijken dus, maar nog eventjes geduld. Over exact een maand ligt Just Dance 2023 - beschikbaar zijn voor Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series X - in alle winkels.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws