-->

Zita Wauters zet stevig bloemetjes buiten, tot Koen Wauters haar komt verrassen

Zita Wauters zet stevig bloemetjes buiten, tot Koen Wauters haar komt verrassen
Zondag 23 Oktober 2022 - 16:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Zita Wauters heeft er een serieus feestweekend op zitten. Daar bracht ze uitgebreid verslag van op haar socials. Ze heeft dan ook heel wat te vieren.

Overmorgen viert Zita haar 18e verjaardag, een heuse mijlpaal dus. En dan mag een groot feest niet ontbreken. Hoewel het dinsdag pas haar grote dag is, besloot ze er dit weekend al stevig in te vliegen met al haar vriendinnen.

Op Instagram voorziet de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser haar volgers van de nodige sfeerbeelden van haar Sweet 18. Volledig uitgedost heeft het feestvarken de tijd van haar leven. Foto’s uit de oude doos worden beken en er wordt stevig uit de bol gegaan. Zita is niet van de dansvloer weg te slaan, tot papa Koen Wauters plots voor haar neus staat.

Hij zorgde voor een verrassing van jewelste en begon zijn monsterhit ‘Domino’ te zingen voor zijn dochter. Dit pakkende moment werd natuurlijk vastgelegd op beeld. Op Instagram zien we vader en dochter slowen en ‘Domino’ in een prachtig duet veranderen. Een avond om niet snel te vergeten dus.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Zita Wauters  I  Koen Wauters  I  Valerie De Booser