-->

Ward Kerremans heeft speciale vereiste voor Danira: "Zou anders niet werken"

Ward Kerremans heeft speciale vereiste voor Danira:
Zondag 23 Oktober 2022 - 20:00   I   Foto: VRT, VTM   I   door Redactie

Momenteel laat acteur Ward Kerremans het beste van zichzelf zien in ‘Billie vs Benjamin’ op VTM. De reeks gaat over de onmogelijke liefde tussen ‘een linkse trut’ en ‘een rechtse zak’. Een wereld van verschil.

Voor velen is een andere politieke overtuiging, net zoals in ‘Billie vs Benjamin, een groot breekpunt. Naar aanleiding van de serie vertelt de acteur in Nina nu ook openhartig over zíjn dealbreakers op liefdesvlak. En dat is nuttige informatie voor Danira Boukhriss Terkessidis, want Ward en Danira vormen het hotste koppel van dit moment.

Als grote voetballiefhebber en trouwe Manchester United-supporter zou Ward maar moeilijk samen kunnen zijn met iemand die niets met voetbal heeft. Gelukkig is dat bij Danira niet het geval. Zij heeft namelijk zelf nog zaalvoetbal gespeeld in een ver verleden. “Sinds Danira mij kent, is ze passioneel supporter van Manchester United”, zegt Ward. Meer nog: ze lijkt zelfs geluk te brengen. “Én wint de ploeg weer vaker”, lacht hij.

Dat zit dus wel snor. En gelukkig maar, want een leven zonder voetbal kan Ward zich niet voorstellen. “Het is niet zomaar een spel. Je deelt als supporters de hoogtes en de laagtes van de groep samen in de pub”, vindt de acteur.