Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' eerlijk over seksleven: "De kop is eraf" showbizz
showbizz

Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' eerlijk over seksleven: "De kop is eraf"

Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' eerlijk over seksleven: "De kop is eraf"

De toekomst oogt rooskleurig voor Jana en Christiaan. Ze wisten al enkele akkefietjes te overwinnen en voelen zich steeds meer op hun gemak bij elkaar, ook op fysiek vlak. Zozeer dat ze elkaar ook tussen de lakens al durven op te zoeken.

Vorige week bracht het koppeltje nog een bezoekje aan relatietherapeut Wim Slabbinck. Na een innige tongkus gaven zowel Jana als Christiaan aan dat ze klaar zijn voor de volgende stap op intiem vlak. Hun seksuele nieuwsgierigheid was dan ook een van de hoofdredenen waarom de twee aan elkaar gekoppeld werden.

Jana en Christiaan voelen zich duidelijk erg goed na hun onderonsje met Wim. “Zonder hem zouden we dat gesprek nooit gehad hebben”, denkt Jana. Hoewel ze normaal allebei makkelijk over seks kunnen praten, voelden ze zich toch wat tegengehouden. Tot nu. “We hebben een bepaalde drempel overschreden, dus nu kunnen we er privé makkelijker over praten”, vindt Christiaan.

En dat bewijzen ze meteen. Tijdens de autorit naar huis komt het onderwerp ‘seks’ opnieuw ter sprake. “De kop is eraf”, klinkt het. Er is zelfs al ruimte voor een streepje humor. “Seks op afspraak? We kunnen het in onze agenda zetten”, stelt Christiaan voor. “Past elke dinsdag voor jou?”, gaat Jana er graag in mee. Perfect, want dinsdag is Christiaan meestal in vorm.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws