Verrassing van formaat: dit zijn de twéé winnaars van 'Regi Academy' showbizz
showbizz

Verrassing van formaat: dit zijn de twéé winnaars van 'Regi Academy'

Verrassing van formaat: dit zijn de twéé winnaars van 'Regi Academy'

Eindelijk is het zover. Na een wekenlange strijd maakte Regi zaterdagavond live in het Sportpaleis de winnaar van ‘Regi Academy’ bekend, met een onverwachte twist.

Zaterdagavond kwamen namelijk niet één, maar twee winnaars uit de bus. Melanie Amollo en Arno Louwette mogen zich de gelukkigen noemen. Dat maakte Regi bekend in een uitverkocht Sportpaleis, waar zo’n 20.000 fans genoten van zijn ‘Zwaartekracht’-concert met onder andere CAMILLE, Pauline Slangen en Emma Heesters.

Arno en Melanie zijn dus de trotse opvolgers van Pauline Slangen op, die vorig seizoen met de overwinning naar huis ging. Net zoals vorig jaar mag het duo Regi’s nieuwste single inzingen: ‘Als Ik Mezelf Verlies’. Én die mochten ze meteen optreden voor een boordevol Sportpaleis. Al ging Arno al even de mist in. “Mijn geluidskastje viel toen ik het podium betrad”, zei hij na de show. “Ik was dus even van mijn melk, maar ik denk dat ik me later toch heb kunnen herpakken.”

Toch is Regi erg tevreden met zijn keuze. “Als het niveau in deze editie niet hoog genoeg lag, had de Regi Academy dit jaar gewoon geen winnaar”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Maar dat was niet het geval. “Het niveau lag duizelingwekkend hoog. Arno en Melanie barsten van het talent, dus ik ben heel blij dat mijn team in één klap twee kleppers rijker is”, zegt de dj apetrots.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws