Danira Boukhriss straalt voor het eerst op schattige foto met Ward Kerremans showbizz
showbizz

Danira Boukhriss straalt voor het eerst op schattige foto met Ward Kerremans

Danira Boukhriss straalt voor het eerst op schattige foto met Ward Kerremans

Vlaanderen werd deze maand een knap showbizzkoppeltje rijker: Danira Boukhriss Terkessidis en Ward Kerremans. En dat ze er goed uitzien samen, bewijst de presentatrice met een kiekje van haar en haar kersverse vriend op haar socials.

Eerder deze maand raakte bekend dat de vonk tussen Danira en Ward overgeslagen was. Op Instagram deelt de presentatrice voor het eerst een selfie met haar grote liefde. “Datenight met een KV-supporter ziet er zo uit”, schrijft Danira bij de foto op haar verhaal.

Samen woonde het smoorverliefde koppeltje een voetbalmatch van KV Mechelen bij. Met een pintje in de hand zien we de twee stralen met een brede glimlach. Toeval wil dat hun relatie juist ook dankzij voetbal aan het licht kwam. Ward was onlangs namelijk te gast in de voetbalpodcast 'MIDMID’, waar hij niet alleen als acteur maar ook als nieuwe vriend van Danira werd voorgesteld.

Dat Ward een grote voetballiefhebber is, steekt hij niet onder stoelen of banken. Maar gelukkig kan de sport ook Danira wel bekoren. Zij heeft vroeger nog zaalvoetbal gespeeld en woont nu maar al te graag eens een voetbalpartijtje bij samen met haar wederhelft. Een match made in heaven dus.

Danira Boukhriss straalt voor het eerst op schattige foto met Ward Kerremans

Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws