-->

Ann Van den Broeck laat weten hoe het met haar borstkanker gaat: "Kut chemo"

Ann Van den Broeck laat weten hoe het met haar borstkanker gaat:
Maandag 24 Oktober 2022 - 08:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Ann Van den Broeck zit in de tweede fase van haar kankerbehandeling. Ze laat nu op haar Instagrampagina opnieuw weten hoe het met haar gezondheid is gesteld.

Veel volgers van Ann Van den Broeck zijn bezorgd en vragen vaak hoe het met haar gaat. Daarom post ze geregeld een update op sociale media. Ze valt met de deur in huis en bekent dat deze chemokuur een pak zwaarder is dan de eerste. “De vermoeidheid is onvoorspelbaarder en bijwerkingen steken meer en meer de kop op”, klinkt het.

“Nu gaat het redelijk goed. Mijn agenda is leeg en ik rust wanneer ik er nood aan heb”, aldus Ann. Tijdens de vorige chemoreeks schitterde ze in de musical ‘Mamma Mia’ en nu heeft ze deze keer ook aan een projectje gewerkt waar ze een mentale boost van heeft gekregen. “Het inspreken en inzingen van een nieuwe Disneyfilm”, bekent ze.

Als alles goed blijft gaan krijgt Ann nog 1 keer chemo toegediend. “Ik zal zo blij zijn dat ik die chemo alvast kan afvinken”, bekent ze. Haar volgers wensen haar heel veel succes toe. “Mooi, eerlijk en sterk”, reageert Dina Tersago. “You got this”, schrijft Nathalie Meskens. “Dank je voor je update, alles komt goed”, zegt Sandrine André dan weer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ann Van den Broeck (@annvandenbroeck13)

TAGS  I  Ann Van den Broeck