-->

Karen Damen en Amy Courtens verrassen K3-fans met geweldige video: "Iconisch"

Karen Damen en Amy Courtens verrassen K3-fans met geweldige video:
Maandag 24 Oktober 2022 - 09:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Karen Damen laat TikTok bijna ontploffen. Ze deelt een video met Amy Courtens en krijgt daar heel wat reacties op.

Karen Damen weet hoe ze haar fans kan verrassen. Ze maakt haar debuut op het videoplatform TikTok en plaatst een filmpje met niemand minder dan ‘K2 zoekt K3’-kandidate Amy Courtens. Amy eindigde als tweede in de talentenjacht, want Julia Boschman werd het nieuwe K3’tje. Karen en Amy lijken het wel heel goed met elkaar te kunnen vinden.

“Dankjewel Amy om mij te leren hoe ik een TikTok moet maken”, schrijft Karen onder de video. In de TikTok zien we de twee elkaar aanstaren en met hun ogen rollen. “Wanneer je allebei denkt dat het biggenpakje jou het mooiste stond”, schrijft ze op het filmpje. De eerste TikTok van Karen is meteen een groot succes.

Zo heeft de video al meer dan 30.000 likes en de fans laten ook weten dat ze dit geweldig vinden. “Omg ja! Karen op TikTok”, “Het duo waar ik niet van wist dat ik het nodig had”, “Beste TikTok die ik in de afgelopen dagen heb gezien”, “Ik gil”, “Dit is geweldig”, “Omg, eindelijk TikTok”, reageren ze onder meer.

 

@karendamenofficial Thanks @amycourtens for teaching me how to TikTok 😂 #foryou #foryoupage #firsttiktok #voorjou #voorjoupagina ♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA
TAGS  I  Karen Damen  I  Amy Courtens  I  K3  I  K2 zoekt K3