Jana uit 'Blind Getrouwd' verklapt of ze al seks heeft gehad met Christiaan showbizz
showbizz

Jana uit 'Blind Getrouwd' verklapt of ze al seks heeft gehad met Christiaan

Jana uit 'Blind Getrouwd' verklapt of ze al seks heeft gehad met Christiaan

Het gaat steeds beter tussen Jana en Christiaan in ‘Blind Getrouwd’. Nadat ze advies kregen dat ze een stapje verder zouden kunnen gaan, onthult Jana nu of ze dat ook hebben opgevolgd.

Jana en Christiaan doen het momenteel erg goed in ‘Blind Getrouwd’. Het koppel heeft steeds meer intieme momenten, waaronder de innige kus op de zetel. Bovendien hebben ze ook een interessant gesprek achter de rug met expert Wim. Zo gaven zowel Jana als Christiaan toe dat ze klaar zijn voor de volgende stap.

Vervolgens kregen ze ook advies van Wim, namelijk dat ze die stap moeten zetten als ze er klaar voor zijn. Jana geeft wel toe dat ze zich een beetje ongemakkelijk voelde tijdens dat gesprek. “Wij hadden daar nog niet echt over gebabbeld, maar wij voelden dat wel aan elkaar dat dat aan het groeien was”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Toch heeft dat gesprek hen wel geholpen, want zo hebben ze samen over dat moeilijke onderwerp kunnen praten. Bovendien verklapt Jana ook of ze het advies van expert Wim hebben opgevolgd. “Goh, ik ben leerkracht hé. Dus ik volg heel graag advies op”, zegt ze al lachend. Dat is een zeer duidelijk antwoord.

Populair

Laatste nieuws