Zien: K3'tje Julia Boschman feest er stevig op los in bijzonder kostuumpje showbizz
showbizz

Zien: K3'tje Julia Boschman feest er stevig op los in bijzonder kostuumpje

Zien: K3'tje Julia Boschman feest er stevig op los in bijzonder kostuumpje

Als K3’tje moet Julia zich aan een strikte agenda houden. Toch had ze het dit weekend wat rustiger, waardoor ze nog eens een feestje kon bijwonen. Daar geniet ze duidelijk met volle teugen van.

Het is al meer dan een jaar geleden dat Hanne en Marthe kozen voor Julia in 'K2 zoekt K3'. Het nieuwe K3’tje doet het enorm goed en ze heeft het ook erg naar haar zin. Ondanks dat Julia hard moet werken, heeft ze nu ook nog eens tijd kunnen vrijmaken om naar een verkleedfeestje te gaan van een van hun dansers.

Daar deelt Julia nu enkele kiekjes van op haar Instagrampagina. Zo krijgen we haar te zien samen met danser Antar. “Avondje vol verjaardagskusjes, confetti, kostuums en gezelligheid”, schrijft ze erbij. Wat vooral opvalt, is Julia's leuke outfit. Ze is namelijk verkleed als een schattig elfje.

Haar volgers vinden dat ze er super goed uitziet en dat laten ze ook graag weten aan haar in de commentaren. “Wauw!”, “Love it”, “Jouw outfit girl!”, “Hoe leuk is dit”, “Cuties”, Jullie zien er echt geweldig uit”, “Je bent zo mooi”, “Mooi pakje” en “Zo leuk jullie”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws