-->

Sandrine André doet pijnlijke constatering bij Familie: "Doet wat met een mens"

Sandrine André doet pijnlijke constatering bij Familie:
Maandag 24 Oktober 2022 - 20:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Sandrine André had onlangs iets groots te vieren. De actrice staat namelijk precies tien jaar op de set van ‘Familie'. De kijker kent haar als de bitchy Veronique. Maar hoelang zal ze die rol nog op zich nemen?

Of ze haar tiende verjaardag bij ‘Familie' gevierd heeft? "Ach, ik vier mijn rol elke dag, want ik speel Veronique nog altijd met veel plezier", vertelt Sandrine in Het Laatste Nieuws. Toch heeft de actrice haar ontslag al meermaals overwogen. "Ik heb zeker wel eens gedacht: 'Misschien is het nu toch tijd voor wat anders'. Dat is ook heel normaal als je lang dezelfde rol speelt", moet ze toegeven.

Maar dat gevoel verdwijnt altijd meteen als Sandrine hoort wat de schrijvers nog allemaal voor haar personage in petto hebben. Ze heeft nog veel leuke dingen om naar uit te kijken. "Ik alleen maar heel blij zijn en me bevoorrecht voelen", aldus de actrice. Sandrine heeft namelijk al heel wat collega’s zien komen en gaan. "En ik heb meermaals gemerkt wat zo'n ontslag met een mens kan doen", biecht ze op.

Sandrine bereidt zich er dan ook steeds op voor dat het ook voor Veronique plots over and out kan zijn, want zo gaat dat bij een soap. De actrice herinnert zich haar eerste scène nog heel goed. "Op de set stonden toen mijn collega's Gunther Levi, Peter Bulckaen, Chris Van Tongelen, Hans De Munter, Christel Domen en Katrien De Becker", klinkt het. Nu schiet enkel Peter Bulckaen nog over. "Op 10 jaar kan er veel gebeuren", besluit Sandrine.

TAGS  I  Familie  I  Sandrine André