-->

Relatiegeruchten over Zita Wauters en ex laaien hoog op na zien van deze beelden

Relatiegeruchten over Zita Wauters en ex laaien hoog op na zien van deze beelden
Dinsdag 25 Oktober 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Vandaag is een grote dag ten huize Wauters. Zita Wauters viert namelijk haar achttiende verjaardag. En dat is er eentje die je niet zomaar aan je kan laten voorbijgaan.

De dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser is achttien geworden. Dat moet gevierd worden. Of beter: dat werd al uitgebreid gevierd. Afgelopen weekend deelde Zita de ene na de andere foto van haar Sweet 18. Ze heeft de bloemtjes stevig buiten gezet en gelijk heeft ze.

De dansvloer veroveren met vriendinnen, een slideshow met kiekjes uit de oude doos en een verrassingsoptreden van papa Koen Wauters. Het zag er een leuke boel uit. De dag erna zette ze de festiviteiten gewoon verder. Van een feestweekend gesproken. Maar op een van haar feestjes dook ook een heel bekend gezicht op.

Op de foto’s herkennen we hem meteen: Zita’s ex Ralph Cannie. Het koppeltje was meer dan twee jaar samen toen ze er afgelopen zomer definitief een punt achter zetten. Of ze effectief weer samen zouden zijn, is niet duidelijk. De twee zijn alleszins nog erg close. En dat is al genoeg om de vermoedens op sociale media aan te wakkeren.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Zita Wauters  I  Koen Wauters  I  Valerie De Booser