-->

Maxime Meiland en Leroy halen uit naar 'Chateau Meiland'-kijkers: "Belachelijk"

Maxime Meiland en Leroy halen uit naar 'Chateau Meiland'-kijkers:
Maandag 24 Oktober 2022 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Leroy, de man van Maxime Meiland kreeg heel wat kritiek te verduren op zijn taalgebruik in ‘Chateau Meiland’. Nu reageren Maxime en Leroy daar voor de eerste keer op.

Leroy Molkenboer, de man van Maxime Meiland, ligt al even onder vuur door een bepaalde scène in het tv-programma ‘Chateau Meiland’. Verschillende kijkers hebben namelijk commentaar gegeven op zijn taalgebruik, omdat hij grofgebekt zou zijn. Nu laten Leroy en Maxime weten wat ze daarvan denken in Weekend.

Het gaat over een scène waarin het gezin onderweg is naar Frankrijk en dan beseffen ze dat ze broodjes thuis zijn vergeten. “Godverdomme, dan hebben we de hele dag geen vreten”, zei Leroy geïrriteerd. “Het doet me niet veel”, bekent hij nu. “Twitter is altijd negatief. En de mensen die hadden gereageerd onder die berichten over mij waren allemaal positie en het ook met me eens”, aldus Leroy.

Ook zijn echtgenote Maxime reageert op het voorval. Zij vindt de commentaar vooral belachelijk. “Aan de ene kant, als ik het terugzie op tv, dan denk ik met dat schelden ook weleens: ‘O, wat erg!’ Maar aan de andere kant denk ik dat iedereen wel even het k-woord of weet ik het wat zou uitspreken als je je klaargemaakte broodjes bent vergeten”, zegt ze. “Tja, ik vond het zielig voor Lee”, besluit Maxime.

TAGS  I  Maxime Meiland  I  Chateau Meiland  I  Leroy Molkenboer