Ongemakkelijk: nieuwe vriendin André Hazes krijgt wel heel opmerkelijk cadeau showbizz
showbizz

Ongemakkelijk: nieuwe vriendin André Hazes krijgt wel heel opmerkelijk cadeau

Ongemakkelijk: nieuwe vriendin André Hazes krijgt wel heel opmerkelijk cadeau

André Hazes heeft sinds kort een nieuwe vriendin. Volgens enkele aandachtige volgers heeft zij nu een ring gekregen van hem die ze al eerder hebben zien opduiken.

Eerder deze maand kwam het nieuws naar buiten dat André Hazes een nieuwe vriendin zou hebben. André en Sarah werden namelijk gespot op het vliegtuig richting Dubai. André zou zijn ex-vriendinnetjes al vaker sieraden cadeau hebben gegeven, maar het lijkt nu alsof hij die ook wel eens hergebruikt.

Zijn ex, Sarah van Soelen, zou alle sieraden die ze van hem heeft gekregen, hebben teruggeven aan hem toen ze besloten een punt achter hun relatie te zetten. Zij kreeg toen een ring van hem en die lijkt nu rond de vinger van André’s nieuwe vriendin, die ook Sarah heet, te zitten.

Enkele aandachtige volgers van André’s nieuwe vriendin merkten op dat de ring die ze draagt wel heel hard lijkt op de ring die Sarah van Soelen op een oude foto aan heeft. “Hoop niet dat de ring van Sarah gerecycled is”, schrijft juicekanaal ‘Reality_FBI’. Heel gênant!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws