Julie Van den Steen sukkelt met gezondheid en schreeuwt om hulp showbizz
showbizz

Julie Van den Steen sukkelt met gezondheid en schreeuwt om hulp

Julie Van den Steen sukkelt met gezondheid en schreeuwt om hulp

Het gaat niet goed met Julie Van den Steen. De presentatrice ligt ziek in bed en ze laat meteen ook weten wat er juist aan de hand is met haar.

Julie Van den Steen is bekend geworden als radio- en tv-presentatrice. Zo presenteerde ze onder meer het VTM-programma ‘Vakantiehuis for life’ en was ze een van de juryleden in ‘The Masked Singer’. Julie is momenteel druk in de weer voor een nieuw tv-programma, maar dat lijkt nu niet zo vlot te gaan.

Julie maakt namelijk bekend dat het niet goed met haar gaat. Dat deelt ze zelf op haar Instagramverhaal. Zo plaatst ze een foto waarop te zien is dat ze ziek in bed ligt. “Koorts plus overal spierpijn”, schrijft ze op de foto met een droevige smiley erbij.

Echter is dat niet het enige vervelende, want Julie moet ook nog aan het werk. “Straks 3 afleveringen opnemen”, bekent ze. Daarom doet ze een oproep. “Dus HELP met tips”, klinkt het wanhopig. Haar volgers kunnen haar een berichtje sturen met goede raad.

Julie Van den Steen sukkelt met gezondheid en schreeuwt om hulp
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws