-->

Nuria uit 'Blind Getrouwd' deelt prachtige beelden van zoontjes: "Cuties!"

Nuria uit 'Blind Getrouwd' deelt prachtige beelden van zoontjes:
Woensdag 26 Oktober 2022 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Nuria Gilizintinova heft een leuke namiddag gehad met haar kinderen. Ze zijn samen op avontuur gegaan en daar post ze enkele leuke foto’s van.

Nuria Gilizintinova kennen we nog van het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Toen stapte ze in het huwelijksbootje met Stijn en de twee zijn nog steeds samen. Ondertussen hebben ze ook al 2 zoontjes, Victor en Théodore. Nuria verrast haar volgers op Instagram nu met enkele mooie plaatjes van hen.

Nuria is met haar 2 zoontjes op pad gegaan om appels te gaan plukken. “Appel(s) of my eye”, schrijft ze op haar Instagrampagina. Ze deelt meteen enkele schattige foto’s van de jongens die een leuke tijd hebben gehad tussen de appelbomen. “Moeder natuur is toch ongelofelijk genereus als je haar respecteert”, schrijft Nuria nog.

Nuria’s volgers laten weten dat ze enorm genieten van deze kiekjes. “Prachtige foto’s van jullie kindjes”, “Jullie zoontjes zijn zó schattig. En, vind ik, een perfecte (uiterlijke) mengelmoes van jou en je man”, “Echte schatjes van patatjes”, “Zo schattig die foto’s” en “Wat een twee leuke deugnietjes zijn dat”, klinkt het in de commentaren.

 

TAGS  I  Nuria Gilizintinova  I  Blind Getrouwd