Piet Huysentruyt in diepe rouw na zware tegenslag: "Erg confronterend" showbizz
showbizz

Piet Huysentruyt in diepe rouw na zware tegenslag: "Erg confronterend"

Piet Huysentruyt in diepe rouw na zware tegenslag: "Erg confronterend"

Binnenkort maakt Vlaanderens bekendste tv-kok zijn grote comeback op het scherm.
Piet Huysentruyt zal te zien zijn in het VTM-programma 'SOS Piet XL’. Speciaal voor zijn 60ste verjaardag kruipt hij nog één keer in de huid van zijn vertrouwde typetje.

Leuk vooruitzicht dus voor Piet, maar dat is lang niet alles. In december wordt hij 60 en om dat te vieren, opent hij een expositie met zijn eigen schilderwerken. Bovendien heeft hij de tijd van zijn leven in Zuid-Afrika. “Ik amuseer me rot. Ik geef kookles aan de Afrikaners en ik leid m'n leven onder de zon”, vertelt hij trots in Het Laatste Nieuws.

Het lijkt eindelijk wat beter te gaan met de tv-kok. Hiervoor heeft hij namelijk een zware periode gekend. Zo moest hij onlangs afscheid nemen van heel wat dierbaren. “Ik zit de laatste tijd te vaak in de kerk voor begrafenissen en ik word daar triest van”, geeft hij toe. Hoewel hij uitkijkt naar het grote feest voor zijn 60ste verjaardag, merkt hij toch ook de pijnlijke gevolgen van zijn leeftijd.

“Ik ben aangekomen in de leeftijdsfase waarin ik afscheid moet nemen van vrienden en mensen die me lief zijn, dat is confronterend”, moet Piet even van het hart. En dan komt hij tot een moeilijke vaststelling. “Ik ga geen veertig jaar meer leven. Twintig zou al de max zijn”, aldus de chef-kok. Hoog tijd om volop te genieten in Zuid-Afrika dus.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws