Candice Martens maakt volgers helemaal wild met bikinifoto: "Wat een lijf!" sexy
sexy

Candice Martens maakt volgers helemaal wild met bikinifoto: "Wat een lijf!"

Candice Martens maakt volgers helemaal wild met bikinifoto: "Wat een lijf!"

Candice Martens trakteert haar volgers op enkele prachtige vakantiefoto’s. Daar zit ook een prachtige bikinifoto tussen en die trekt alle aandacht.

Candice Martens kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Haar deelname aan het programma heeft haar carrière als influencer een grote boost gegeven, want Candice is momenteel enorm populair op sociale media. Zo werd ze onlangs nog uitgenodigd voor een reisje naar het Griekse eiland Rhodos met enkele andere bekende vrouwen.

Ook Amy Courtens, die deelnam aan ‘K2 zoekt k3’, was mee op reis. Candice blikt daar nu even op terug en deelt meteen een fotoreeks met verschillende kiekjes van de reis. Toch hebben haar volgers vooral aandacht voor de tweede foto, waarop ze uit het zwembad klimt in een prachtige bikini.

De volgers van Candice laten al snel weten wat ze denken van die bikinifoto. “Mijn avond kan niet meer stuk nu”, “Heel mooi, Candice”, “Da’s wat anders dan K3”, “Nice bikini”, “Zo knap”, “Sexy”, “Je straalt”, “Knappe foto’s” en “Telkens zie je er weer stralend uit”, reageren ze onder andere.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws