-->

Florence uit 'Blind Getrouwd' doet seksleven uit de doeken: "Je wordt rood"

Florence uit 'Blind Getrouwd' doet seksleven uit de doeken:
Dinsdag 25 Oktober 2022 - 17:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Florence en Jiri groeien steeds dichter naar elkaar toe, op hun eigen tempo weliswaar. De naam ‘slakjes van de groep’ hebben ze niet gestolen. Maar op een gezellige date leren ze elkaar nu een pak beter kennen.

Terwijl Jiri al wat kriebels heeft, houdt Florence de boot nog wat af. Al doet ze wel haar best. Van de experts moet ze zich meer openstellen en meer fysiek contact opzoeken. En dat lijkt ze te doen. Het aantal aanrakingen zijn verdubbeld en ook hun gesprekken slaan al een andere bocht in.

Op een gezellige date kon het koppeltje hun buikje goed rond eten. “Nu zit ik echt vol. Ik wil gewoon als een zeester in de zetel ploffen”, lacht Florence. Het koppeltje is nu duidelijk op hun gemak bij elkaar. Echt verlegen zijn ze niet meer. Florence begint uitgebreid te praten over de andere betekenis van het woord, maar Jiri weet even niet waarover het gaat.

“Ze zeggen dat toch? Als een vrouw niet zo actief is in bed, dat ze er gewoon als een zeester bij ligt”, legt Florence aan haar wederhelft uit. “Maar jij bent alleen een zeester in de zetel? Niet in bed?”, wil Jiri haar even plagen. Wat volgt: een veelzeggende stilte en een beschaamd gezicht. “Je wordt een beetje rood”, merkt Jiri op. “Het is duidelijk dat jij geen zeester bent”, besluit hij.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Florence  I  Jiri