Nathalie Meskens tovert lach op gezicht met schattige beelden van dochtertje showbizz
showbizz

Nathalie Meskens tovert lach op gezicht met schattige beelden van dochtertje

Nathalie Meskens tovert lach op gezicht met schattige beelden van dochtertje

Vanavond zien we Nathalie Meskens weer in ‘Beste Kijkers’, maar nu voorlopig nog even in een huiselijke sfeer. Nathalie is trotse mama van twee kindjes. Op haar socials trakteert de presentatrice haar volgers wel vaker op een blikje achter de schermen ten huize Meskens. En dat hebben ze maar al te graag.

Eerder deze week deelde Nathalie nog schattige filmpjes van haar zoontje Loé (1), die voor het eerst in het zwembad dook samen met de mama. Nu is Lima (2,5) weer aan de beurt. Op een filmpje is te zien hoe Nathalie en haar dochtertje Lady en de Vagebond-gewijs een spaghettisliert delen.

Moeder en vooral dochter barsten in een lachen uit. Gevolgd door een lief kusje. En dat levert enorm schattige beelden op. “Oh mijn hart als ze lacht”, laat Nathalie weten op Instagram. “Ze steelt mijn hart elke dag opnieuw.”

Harten stelen, daar kunnen Nathalies volgers over meespreken. “Mijn hart”, “Oooh wat een schatje” en “Zo mooi”, lezen we tussen de talloze hartjes in de opmerkingen. Hun dag is alvast gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws