Schokkend nieuws over nieuwe relatie van André Hazes lekt uit showbizz
showbizz

Schokkend nieuws over nieuwe relatie van André Hazes lekt uit

Schokkend nieuws over nieuwe relatie van André Hazes lekt uit

André Hazes heeft enkele zeer turbulente jaren achter de rug. Dat is duidelijk geworden in zijn documentaire, maar ook op het vlak van de liefde gaat het hem nu niet voor de wind.

De docureeks ‘André Hazes: Crossroads’ op Videoland is een groot succes. Zo is het zelfs de meest bekeken documentaire op het streamingplatform in de eerste 24 uur na de release. In ‘Crossroads’ krijgen we een eerlijke André te zien die ook meteen fel uithaalt naar juicekanalen zoals Yvonne Coldeweijer.

Echter laat Yvonne dat helemaal niet aan haar hart komen, want de roddeltante heeft nu al weer een primeur over André beet. “Spionnen, hebben jullie zin in een verse, juicy scoop?”, schrijft ze op haar Instagramverhaal met enkele lachende smileys. “Finito. Dré heeft het beëindigd”, aldus Yvonne.

Het zou dus al over en uit zijn tussen André Hazes en Sarah. Eerder deze maand kwam het nieuws nog naar buiten dat André een nieuwe vriendin zou hebben. Echter zou hij nu dus al een punt achter de relatie hebben gezet. Bovendien meldt Yvonne dat André zijn zinnen nu heeft gezet op een oude bekende.

Schokkend nieuws over nieuwe relatie van André Hazes lekt uit

Populair

Laatste nieuws