Dit obstakel kan huwelijk van Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' verpesten showbizz
showbizz

Dit obstakel kan huwelijk van Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' verpesten

Dit obstakel kan huwelijk van Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' verpesten

Blind Getrouwd’-duo Jana en Christiaan hebben het advies van expert Wim goed opgevolgd. De twee zetten stappen in de juiste richting, maar nu ontdekken ze ook een groot obstakel.

Eindelijk is het gebeurd: Jana en Christiaan hebben voor de eerste keer seks gehad. Dat bevestigde een glunderende Christiaan zelf. “Ik kan zeggen dat we de raad van Wim hebben opgevolgd”, vertelt hij enthousiast. Het gaat dus steeds beter tussen de twee, maar het koppel stelt ook vast dat er nog een groot probleem is.

Jana en Christiaan wonen namelijk in Lokeren en Geel. Christiaan biecht nu op dat hij de afstand eigenlijk niet ziet zitten en hij zou ook zijn job als spoedverpleger niet willen opgeven. Jana is heel blij dat ook Christiaan dat nu opmerkt. “Ik dacht: ‘Waar zat dat al die tijd?’ Ik dacht dat ik de moeilijke was en het somber inzag, maar hij ziet het dus ook niet rooskleurig”, bekent ze.

Verhuizen zien ze voorlopig dus allebei nog niet zitten, maar niet alleen de afstand vormt een probleem. Ook de sleur vreet aan Jana. Volgens haar hebben ze amper de tijd om samen leuke dingen te doen en dat is nu juist belangrijk volgens haar. Toch lijken de twee genoeg interesse in elkaar te hebben om deze problemen te kunnen overwinnen.

Populair

Laatste nieuws