-->

Koen Wauters en ex-vrouw Valerie De Booser delen dezelfde bijzondere boodschap

Koen Wauters en ex-vrouw Valerie De Booser delen dezelfde bijzondere boodschap
Dinsdag 25 Oktober 2022 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Koen Wauters en Valerie De Booser plaatsen een opvallend post op sociale media. Ze delen namelijk allebei een mooi berichtje voor hun dochter Zita.

Koen Wauters en Valerie De Booser besloten om na een huwelijk van 16 jaar een punt achter hun relatie te zetten. Het koppel kreeg samen 2 kinderen, namelijk Zita en Nono. Nu delen beide ouders een speciale boodschap op sociale media, want dochter Zita mag vandaag 18 kaarsjes uitblazen.

Afgelopen weekend werd dat al uitbundig gevierd en van dat feestje deelt Koen nu een foto. “Liefste Zita, 18 jaar. Een beetje onwezenlijk, omdat alles zo snel gaat en toch kijk je hier al zo lang naar uit”, schrijft Koen onder de foto. “Het leven lacht je toe, haal er alles uit en geniet van elke dag. Een zekerheid was er de voorbije 18 jaar en die blijft voor eeuwig en een dag: ik hou van jou”, klinkt het.

Mama Valerie deelt dan weer een mooie video met verschillende plaatjes uit de oude doos. “Lieve Zita, ik hou meer van je dan woorden kunnen uitdrukken. Je hebt me heel veel dingen geleerd in het leven als moeder en liefde is er een van”, zegt ze. “Ik vond mezelf toen ik moeder werd en dat heb jij als eerstgeborene gedaan. Voor altijd mijn meisje”, schrijft Valerie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Valerie De Booser (@valeriedebooser)

TAGS  I  Koen Wauters  I  Valerie De Booser  I  Zita Wauters