-->

Ex-mollen Elisabet en Pieter komen samen voor bijzondere gelegenheid: "Geweldig"

Ex-mollen Elisabet en Pieter komen samen voor bijzondere gelegenheid:
Dinsdag 25 Oktober 2022 - 16:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Pieter Delanoy, mol in 2018, en Elisabet Haesevoets, zijn opvolgster in 2019, kwamen dit weekend nog eens samen. Molreünies gebeuren regelmatig, dus dat is geen groot nieuws. Maar de reden waarom Pieter Elisabet een bezoekje bracht wel.

Vorig jaar in oktober werden Elisabet en haar man Michael trotse ouders van hun dochtertje Charlize. Een jaar na datum vond haar grote doopfeest plaats. En dat pakte Elisabet groots aan, zoals ze het graag heeft. De ex-mol deelt op Instagram enkele kiekjes van de bijzondere dag. “Niets dan liefde, dit was de doop van Charlize”, schrijft Elisabet erbij.

Op de foto’s duikt een oude bekende op: Pieter. Niet alleen heeft Elisabet hem opgevolgd als mol, de twee zijn achteraf ook goede vrienden gebleven. Zo goed zelfs dat Pieter, die vroeger priester was, Charlize heeft gedoopt. Voor Charlize kregen Elisabet en Michael al twee schatten van zoontjes, Oscar en Nathan. Ook Nathan, de jongste van de twee, liet Elisabet door Pieter dopen.

Een reünie die niet onopgemerkt is voorbijgegaan dus. “Zalig, Pieter is een topper” en “Er straalt zoveel liefde van deze foto’s”, klinkt het in de reacties. “Proficiat aan de knappe meid” en “Prachtige dochter en prachtige mama”, laten nog enkele volgers weten. “Geweldig”, vindt ook Nuria Gilizintinova van ‘Blind Getrouwd’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dr. Elisabet Haesevoets (@elisabethaesevoets)