Arno uit 'Regi Academy' stelt meteen teleur: "Hoop dat zoiets niet meer gebeurt" showbizz
showbizz

Arno uit 'Regi Academy' stelt meteen teleur: "Hoop dat zoiets niet meer gebeurt"

Arno uit 'Regi Academy' stelt meteen teleur: "Hoop dat zoiets niet meer gebeurt"

Zaterdagavond riep Regi live in het Sportpaleis de winnaar van ‘Regi Academy’ uit. Of beter gezegd: winnaars. Zowel Melanie als Arno gingen met de overwinning naar huis, maar dat loopt meteen mis.

Arno en Melanie volgen Pauline Slangen op als winnaars van ‘Regi Academy’. Als twee nieuwste leden van de Regi family mogen ze ook meteen Regi’s gloednieuwe nummer ‘Als ik mezelf verlies’ optreden voor een bomvol Sportpaleis. Maar meteen als het duet begint, gaat Arno al volledig de mist in.

Een technisch probleem zorgt ervoor dat Arno het duet niet kon beginnen zoals het hoort. “Ik moest de trap oprennen om tijdig op mijn plek te staan, maar mijn bakje was gevallen”, vertelt hij in Het Nieuwsblad. Zo kon hij de muziek niet horen in zijn oortjes en kon hij de eerste twee zinnen niet zingen. Gelukkig wist hij zich snel te herpakken. “Maar ik hoop dat het niet nog eens gebeurt”, lacht Arno.

Toch kreeg Arno heel wat commentaar over zich heen na zijn en Melanies optreden. “Het nieuwe nummer is te hoog voor Arno”, “Hij zong totaal niet zuiver” en “Mijn oren doen er nog pijn van, zo vals van Arno”, lezen we op Facebook. “Ik had liever de twee dames zien winnen”, besluit iemand. Gelukkig is niet iedereen even hard voor Arno en heeft hij ook al een hele fanbase achter zich.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws