-->

Vergeten actrice maakt tv-comeback en duikt binnenkort misschien op in 'Familie'

Vergeten actrice maakt tv-comeback en duikt binnenkort misschien op in 'Familie'
Vrijdag 28 Oktober 2022 - 12:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

‘Familie’ heeft al een tumultueus seizoen achter de rug en het is nog maar twee maanden bezig. Heel wat nieuwe personages maakten de laatste tijd al hun opwachting in de soap. En daar komt binnenkort misschien nog een bekend, maar toch wat vergeten tv-gezicht bij.

In een soap is het altijd een komen en gaan van personages. Daar was ‘Familie’ de afgelopen tijd het voorbeeld bij uitstek van. Een verrassende actrice lijkt nu te solliciteren voor een rol in de VTM-soap. In een interview met Dag Allemaal laat Maike Boerdam weten dat de makers haar altijd mogen bellen. “Meespelen in ‘Familie’ lijkt me héél leuk”, lacht ze.

Maike Boerdam ken je wellicht als Betsy uit de Studio 100-reeks ‘Big & Betsy’. Een optreden in ‘Familie’ durven we niet uit te sluiten. Eerder dit jaar maakte de Nederlandse musicalactrice al haar intrede in ‘Thuis’. Daar speelde ze heel even de rol van Anouk, een oude bekende uit Harry’s verleden.

Bovendien speelt Maike steeds meer voorstellingen in België én maakt ze binnenkort effectief een grote tv-comeback. “Ik doe mee in een Vlaamse serie die dit najaar wordt uitgezonden”, verklapt ze. Maar meer wil ze daar nog niet over kwijt.

Maike Boerdam als Anouk in 'Thuis', Bron: VRT

TAGS  I  Familie  I  Thuis  I  Maike Boerdam